R. Giménez: «Els, els hi o li: llengua inicial i clítics de datiu en adolescents» (Seminari CUSC-UB)

El proper divendres 28 d’octubre se celebrarà la segona sessió del curs 2022/2023 del seminari de sociolingüística i política lingüística, organitzat pel CUSC-UB amb la col·laboració de la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya. El seminari, amb el títol «Els, els hi o li: llengua inicial i clítics de datiu en adolescents», serà a càrrec de Roser Giménez, investigadora col·laboradora del CUSC-UB i membre del Laboratori SQ-Lingüistes Forenses. La coneixeu bé, també, com a coordinadora del seminari del CUSC-UB. L’acte tindrà lloc a les 12h i en línia, com és habitual, i hi podreu accedir des del següent enllaç: https://ub-edu.zoom.us/j/95464793744 Podeu consultar el calendari complet de sessions del curs 2022/2023 en aquest enllaç. L’assistència durant tot un curs acadèmic està reconeguda com a activitat de formació certificada per l’Institut de Desenvolupament Professional de la Universitat de Barcelona. Les persones interessades a rebre el certificat oficial podeu fer la inscripció en aquest enllaç (requisit per a una avaluació positiva: 80% d’assistència. Noteu que no es proporcionen certificats per l’assistència a una sola sessió ).
Administració