Seminari “Competències comunicatives orals i estratègies docents per a la formació de futurs i futures juristes” (GID-FCJ)

El proper dimecres 30 de novembre, de 10:00h. a 13:00h, tindrà lloc el Seminari de formació sobre “Competències comunicatives orals i estratègies docents per a la formació de futurs i futures juristes” a la Sala de Juntes del Campus Catalunya. El Seminari comptarà com a ponent amb la Sra. Adriana Feito, llicenciada en Dret per la Universitat Pompeu Fabra, coach i formadora en comunicació verbal i no verbal.

El Seminari està impulsat per la comissió de formació del GID-FCJ amb la finalitat de formar al professorat de la FCJ en l’avaluació de competències transversals del nostre alumnat. La inscripció és gratuïta i l’ICE expedirà un certificat d’assistència. Podeu confirmar la vostra assistència al meu correu electrònic (hector.simon@urv.cat).