Jornada predoctoral AJILLC/UOC: presentació de recerques en curs.

Des de l’Associació de Joves Investigadors en Llengua i Literatura Catalanes (AJILLC) tenim el plaer de convidar-vos a la jornada de doctorands que se celebrarà el proper divendres 2 de desembre de 2022 a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC): Vells camins. Noves recerques. Jornada predoctoral AJILLC: presentació de recerques en curs. Aquesta jornada comptarà amb una ponència inaugural per part de dos professors de la UOC, Maite Puigdevall i Joan Pujolar, i amb les comunicacions de doctorands procedents de diferents universitats: Camille Marvin (UOC), Alba Adiego (UB), Mariona Arnau (UPF), David Cluselles (UOC), David Ginebra (UAB) i Judit Pujol (UdG). Per poder participar-hi, tant presencialment com en línia, és menester la inscripció en el següent enllaç: https://scur.cat/GXCJ38.