Nova bibliografia: la llengua al sector sanitari (2011-2022).

Nova bibliografia: la llengua al sector sanitari (2011-2022). Quins drets lingüístics tenen els usuaris dels serveis sanitaris? Es compleixen? Quines dificultats hi troben? Com es comuniquen amb els professionals? El Centre de Documentació de Política Lingüística (CD-SPL) posa a la vostra disposició la bibliografia relacionada amb la situació de la llengua en aquest sector, tant en l’àmbit català com internacional:

Des del nostre web podeu accedir també a bibliografies anteriors o sobre altres temes, a altres productes documentals del CD-DGPL, als catàlegs en els quals participa el Centre i a biblioteques i centres de documentació relacionats orgànicament o temàticament.

WebIntranetXarxes socials

 

Entrades recents
Administració