Bradley; Flors-Mas: «Ideologies sobre l’autoritat lingüística a Catalunya i el País Valencià»

Us escrivim per fer-vos saber que, de manera excepcional i per evitar la coincidència horària amb altres activitats de la Universitat de Barcelona, hem canviat l’horari del seminari del CUSC del 16 de desembre de 2022, amb Adriana Patiño-Santos sobre “Històries de famílies catalanes que socialitzen en anglès”, que finalment tindrà lloc a les 10h.

Us fem arribar el cartell amb l’horari correcte, que hem actualitzat també al web del CUSC i al calendari de Google del seminari.

Aprofitem el missatge per recordar-vos que aquest divendres 25 de novembre a les 12h tindrà lloc la tercera sessió del curs. Andrew Frank Bradley (Universitat de Sheffield) i Avel·lí Flors-Mas (CUSC-UB) presentaran la seua recerca al voltant de les «Ideologies sobre l’autoritat lingüística a Catalunya i el País Valencià». Hi podreu accedir des del següent enllaç: https://ub-edu.zoom.us/j/97254397599

Administració