«Com sobreviure a un boarding: una etnografia de la immersió en anglès i les pràctiques (multi)lingüístiques d’adolescents espanyols en internats a Irlanda del Nord».Cinquena sessió del seminari del CUSC amb Jessica McDaid (20/01, 12h)

El proper divendres 20 de gener se celebrarà la cinquena sessió del curs 2022/2023 del seminari de sociolingüística i política lingüística, organitzat pel CUSC-UB amb la col·laboració de la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya.

El seminari, amb el títol «Com sobreviure a un boarding: una etnografia de la immersió en anglès i les pràctiques (multi)lingüístiques d’adolescents espanyols en internats a Irlanda del Nord», serà a càrrec de Jessica McDaid, investigadora del Departament de Filologia Anglesa i de Germanística de la Universitat Autònoma de Barcelona. L’acte tindrà lloc a les 12h i en línia, com és habitual, i hi podreu accedir des del següent enllaç: https://ub-edu.zoom.us/j/98973537683

Podeu consultar el calendari complet de sessions del curs 2022/2023 en aquest enllaç i recuperar sessions passades al nostre canal de YouTube. L’assistència durant tot un curs acadèmic està reconeguda com a activitat de formació certificada per l’Institut de Desenvolupament Professional de la Universitat de Barcelona. Les persones interessades a rebre el certificat oficial podeu fer la inscripció en aquest enllaç (requisit per a una avaluació positiva: 80% d’assistència. No es proporcionen certificats per l’assistència a una sola sessió).

Administració