II Jornada sobre la relació entre teories lingüístiques i l’ensenyament de L2/LE/LA

Us escrivim per convidar-vos a la II Jornada sobre la relació entre teories lingüístiques i l’ensenyament de L2/LE/LA: sinergies entre la recerca i el disseny de materials didàctics. La jornada en línia, es durà a terme el divendres 3 de febrer de 2023, 15:00-19:15 (hora catalana). Aquesta segona jornada té com a objectiu reflexionar sobre la transferència dels coneixements de la recerca en lingüística i en didàctica de llengües en el disseny i l’elaboració de materials per a l’ensenyament de L2/LE/LA. En els documents adjunts, trobareu el cartell de l’esdeveniment i els detalls del programa. Inscripció: la jornada és gratuïta, però per assistir-hi és necessari inscriure-s’hi a través d’aquest enllaç

Organització: King’s College London, Fitzwilliam College – University of Cambridge, University of Oxford, Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya, Grup de Recerca en Educació, Llenguatge i Literatura (GRELL) i Societat d’Ensenyament i Recerca del Català com a Llengua Estrangera (SERCLE).

Llorenç Comajoan-Colomé, Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya
Ares Llop Naya, Fitzwilliam College-University of Cambridge
Anna Paradís, University of Oxford
Eloi Puig-Mayenco, King’s College London