Presentació de TSC32 i conferència de Juan Jiménez Salcedo (Université de Mons). L’avaluació de les polítiques lingüístiques.

El proper dijous dia 16 de febrer a les 17h la Societat Catalana de Sociolingüística organitza la presentació del número 32 de Treballs de Sociolingüística Catalana, amb una secció monogràfica dedicada a l’avaluació de les polítiques lingüístiques. En l’acte hi intervindran Emili Boix-Fuster, director de la revista, i Juan Jiménez Salcedo (Université de Mons, Bèlgica), que impartirà una conferència al voltant del seu article “Avaluació qualitativa de polítiques lingüístiques: el cas de la cohabitació de sistemes escolars a Andorra”, publicat dins de la secció monogràfica. L’acte es durà a terme en línia, i s’hi podrà accedir des de l’enllaç que podeu trobar a http://socs.iec.cat/

Societat Catalana de Sociolingüística

Administració