Commemoració del 50è aniversari AILLC. Fitzwilliam College-Universitat de Cambridge

Ens plau enviar-vos la convocatòria de la Jornada de Commemoració del 50è aniversari de l’assemblea fundacional de l’AILLC a Fitzwilliam College – Universitat de Cambridge (1973), que se celebrarà al mateix Fitzwilliam College (Cambridge) el 15 de juliol del 2023. Recordeu que a més de les xerrades plenàries programades (vegeu document adjunt), està previst destinar un espai de la jornada a la presentació de pòsters de recerca per a investigadors de la llengua i la literatura catalanes. A més, hi haurà disponibles 5 borses per a despeses d’estada i allotjament. Us podeu inscriure a la jornada i a la resta d’esdeveniments programats a través d’aquest enllaç: https://forms.gle/M2pm9CfdKa47q8Qe7

Administració