Llorenç Comajoan: «Caracterització del translanguaging (pedagògic): Quin impacte pot tenir a les aules de llengües?»

El proper divendres 10 de febrer se celebrarà la sisena sessió del curs 2022/2023 del seminari de sociolingüística i política lingüística, organitzat pel CUSC-UB amb la col·laboració de la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya. El seminari, amb el títol «Caracterització del translanguaging (pedagògic): Quin impacte pot tenir a les aules de llengües?», serà a càrrec de Llorenç Comajoan, investigador del CUSC i del Grup de recerca en lingüística aplicada, didàctica i literatura (GLOSSA) de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya. La sessió es realitzarà a les 12h en línia en aquest espai. Aprofitem també per informar-vos d’un petit canvi en el programa relacionat amb les dues darreres sessions del curs. La del 26 de maig serà a càrrec de Natxo Sorolla i la del 16 de juny, a càrrec de José Enrique Gargallo. Trobareu el calendari de sessions complet i actualitzat al web del CUSC. Recordeu, a més, que podeu recuperar totes les sessions ja celebrades al nostre canal de YouTube.

L’assistència al seminari durant tot un curs acadèmic està reconeguda com a activitat de formació certificada per l’Institut de Desenvolupament Professional de la Universitat de Barcelona. Les persones interessades a rebre el certificat podeu fer la inscripció en aquest enllaç. És requisit per a obtenir una avaluació positiva haver assistit, com a mínim, al 80 % de les sessions. No es proporcionen certificats per l’assistència a una sola sessió. Com sempre, el seminari és gratuït i obert al públic. Us hi esperem! Aveŀlí Flors Mas i Roser Giménez. Coordinadors del seminari del CUSC