Setena sessió del seminari del CUSC amb Makiko Fukuda (17/03, 12h)

El proper divendres 17 de març se celebrarà la setena sessió del curs 2022/2023 del seminari de sociolingüística i política lingüística, organitzat pel CUSC-UB amb la col·laboració de la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya. El seminari, amb el títol «Transmissió de japonès en societats sociolingüísticament complexes: els casos de Catalunya i d’Israel», serà a càrrec de Makiko Fukuda, investigadora del CUSC i professora del Departament de Traducció i Interpretació de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). La sessió es realitzarà a les 12h en línia en aquest espai. Podeu consultar el calendari de sessions complet i actualitzat al web del CUSC. Recordeu, a més, que les sessions ja celebrades es poden tornar a visionar al nostre canal de YouTube. L’assistència al seminari durant tot un curs acadèmic està reconeguda com a activitat de formació certificada per l’Institut de Desenvolupament Professional de la Universitat de Barcelona. Les persones interessades a rebre el certificat podeu fer la inscripció en aquest enllaç. És requisit per a obtenir una avaluació positiva haver assistit, com a mínim, al 80 % de les sessions. No es proporcionen certificats per l’assistència a una sola sessió. Com sempre, el seminari és gratuït i obert al públic. Us hi esperem!