Vuitena sessió del seminari del CUSC amb Bretxa, Torrijos i Ferret (21/04, 12h)

El proper divendres 21 d’abril se celebrarà la vuitena sessió del curs 2022/2023 del seminari de sociolingüística i política lingüística, organitzat pel CUSC-UB amb la col·laboració de la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya. El seminari, amb el títol «Metodologia i primers resultats de l’Estadística d’usos lingüístics a institucions i empreses (EULIE)», serà a càrrec de Vanessa Bretxa, Anna Torrijos i Anton Ferret, de la Secretaria de Política Lingüística (Generalitat de Catalunya). La sessió es realitzarà a les 12h en línia en aquest espai.Podeu consultar el calendari de sessions complet i actualitzat al web del CUSC. Recordeu, a més, que les sessions ja celebrades es poden tornar a visionar al nostre canal de YouTube.

L’assistència al seminari durant tot un curs acadèmic està reconeguda com a activitat de formació certificada per l’Institut de Desenvolupament Professional de la Universitat de Barcelona. Les persones interessades a rebre el certificat podeu fer la inscripció en aquest enllaç. És requisit per a obtenir una avaluació positiva haver assistit, com a mínim, al 80 % de les sessions. No es proporcionen certificats per l’assistència a una sola sessió.

Com sempre, el seminari és gratuït i obert al públic. Us hi esperem!
Administració