Novetat editorial: Gegants i figures festives a Mataró

Nicolau Guanyabens, Pol Ducable, Maria Salicrú-Maltas, Toni Braza i Coral Mas (textos) i Anna Romeu (fotografia). Gegants i figures festives a Mataró. Cercavila per la història i plantada al segle XXI. Coordinadora de Colles Geganteres de Mataró, 2010.

Gegants a Mataró

La Coordinadora de Colles Geganteres de Mataró culmina la celebració del 10è aniversari de l’entitat amb l’edició d’aquest esplèndid llibre de més de 400 pàgines a tot color. Gegants i figures festives a Mataró és un compendi de tota la història gegantera de la ciutat, complementat per un extens catàleg que recull totes les figures de Mataró, tant les actuals, com les que ja no estan en actiu. Apartats dedicats a la música i als constructors de gegants completen aquesta monumental obra consagrada a la cultura popular més genuïna. Nicolau Guanyabens, Pol Ducable, Maria Salicrú-Maltas, Toni Braza i Coral Mas en els textos, i Anna Romeu a la fotografia, són els autors que han realitzat la recerca del fet geganter des de tots els seus vessants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XVI Trobada del GEE
Segueix-nos!

Esdeveniments
  • No hi ha novetats
Arxiu d’entrades
Subscripció