Novetat editorial: Llegendes d'Andorra

Àlvar Valls i Roser Carol. Llegendes d’Andorra. Publicacions de l’Abadia de Montserrat, 2010.

Llegendes d'Andorra

Tota la gamma de l’imaginari col·lectiu andorrà ha quedat cobert amb les 54 llegendes recollides en el llibre Llegendes d’Andorra, d’Àlvar Valls i Roser Carol, publicat dins la col·lecció Contes i Llegendes de Publicacions de l’Abadia de Montserrat (PAMSA). A través d’aquest cabal de contalles, el lector pot arribar a conèixer una mica més aquest petit país de muntanya, les seves arrels i els seus mites. Andorra fa més de set segles que existeix com una comunitat diferenciada i aquest fet no sols n’ha condicionat l’evolució històrica, sinó que també ha afaiçonat el sentit de pertinença de la seva gent i ha donat peu a relats llegendaris particulars que s’han transmès de generació en generació. Molts dels relats que es poden trobar en aquest llibre beuen d’un fons comú pirinenc, mentre que molts d’altres es deuen a la interpretació que l’ànima popular ha fet de la quotidianitat dels pobles andorrans i de les cabòries dels seus habitants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XVI Trobada del GEE
Segueix-nos!

Esdeveniments
  • No hi ha novetats
Arxiu d’entrades
Subscripció