La Revista d'Etnologia de Catalunya 36 a RACO

Ja es troba als punts de distribució habituals el número 37 de la Revista d’Etnologia de Catalunya, editada pel Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana (CPCPTC) del Departament de Cultura. El dossier d’aquest número, de títol «Antropologia del conflicte i la violència», tracta sobre l’origen, rituals i contexts de diverses formes de violència de la nostra societat.

D’altra banda, ja es pot consultar i descarregar en format pdf el contingut del número 36 (juny de 2010) al portal RACO (Revistes Catalanes amb Accés Obert). Aquest número,  dedicat a les «Cultures Urbanes Contemporànies» i que inaugura la nova etapa de la revista, conté també articles d’altres temàtiques, com el de Caterina Valriu (directora del GEE) titulat «Del panfonteta a la taula del senyor rei» que explora la relació entre alimentació i literatura popular a la Mallorca tradicional. L’article es pot consultar íntegrament aquí.

REC36

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XVIII Trobada del GEE
Arxiu d’entrades