Novetat editorial: Repertori biobibliogràfic de la literatura popular catalana: el cicle romàntic

Repertori biobibliogràfic de la literatura popular catalana: el cicle romàntic. Edició a cura de Carme Oriol i Emili Samper. Tarragona: Publicacions URV, «Biblioteca Digital, 5», 2011, 620 pàgines, llibre digital.

RBLPC

El Repertori biobibliogràfic de la literatura popular catalana: el cicle romàntic és una obra col·lectiva i interuniversitària fruit de la recerca realitzada per investigadors de la Universitat Rovira i Virgili, de la Universitat de les Illes Balears i de l’Arxiu de Tradicions de l’Alguer. El Repertori pretén fer accessible als investigadors la informació bibliogràfica i de contingut referida als estudis i les col·leccions de literatura popular i folklore de l’àmbit català, així com els treballs biogràfics i crítics dedicats als seus autors i a les institucions més actives d’aquest període.

Descàrrega del llibre electrònic

Comprar el llibre en paper (sota demanda)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XVII Trobada del GEE
Segueix-nos!

Esdeveniments
  • No hi ha novetats
Arxiu d’entrades
Subscripció