Xerrada sobre el llenguatge de signes de Joan Amades

Joan Amades

El proper dijous 30 de juny, a les 19:00 h., la sala d’actes de l’Associació Excursionista d’Etnografia i Folklore (C. d’Avinyó, 19, Principal, Barcelona) acollirà la xerrada «El llenguatge de signes de Joan Amades», a càrrec de l’antropòleg Manuel Delgado. L’acte està organitzat per l’Associació Excursionista d’Etnografia i Folklore i l’Associació Cultural Joan Amades. Per a més informació: Associació Excursionista d’Etnografia i Folklore: tel. 933 022 730 / Associació Cultural Joan Amades: amadeu@joanamades.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XIV Trobada del GEE

Paisatge i conflicte social: coves, refugis i trinxeres (La Vall d’Uixó, 16-17/11/2018).

Segueix-nos!

Esdeveniments
  • No hi ha novetats
Arxiu d’entrades
Administrador web
Subscripció