VII Trobada del Grup d'Estudis Etnopoètics: recordatori

Logo GEE

Benvolguts companys:

La VII Trobada del Grup d’Estudis Etnopoètics es farà a Sitges els dies 18 i 19 de novembre de 2011 amb el tema: «La recerca folklòrica: persones i institucions». [primera circular]

Amb l’objectiu de donar notícia i estimular la investigació sobre l’obra i la trajectòria de persones i institucions que des del s. XIX ençà han treballat en la recerca i l’estudi del nostre patrimoni folklòric, amb una especial atenció a l’obra dels folkloristes que –per una o altra raó- han tingut una menor difusió dels seus treballs.

Et convidem a participar amb una comunicació de 10-15 minuts de durada o simplement amb la teva assistència, per tal de donar impuls i continuïtat als nostres projectes. Després de la Trobada les comunicacions tenen sis mesos de marge de reelaboració i posteriorment es publiquen en el llibre que anualment edita el GEE amb l’Arxiu de Tradicions de L’Alguer.

Si hi vols assistir, convé que ens ho facis saber amb un e-mail a c.valriu@uib.cat i si vols presentar una comunicació cal que enviïs el títol i un breu resum de 5-10 línies abans del 30 de setembre.

Cordialment:

Caterina Valriu
Directora del GEE

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XVIII Trobada del GEE
Arxiu d’entrades