Paraula de Tecla en línia

Paraula de Tecla web

La versió en línia de Paraula de Tecla. Vocabulari de les festes de Santa Tecla es pot consultar al web del Termcat, el centre de terminologia de la llengua catalana. Paraula de Tecla es va publicar per iniciativa del Servei de Política Lingüística de l’Ajuntament de Tarragona durant les festes de 2010. Es pot consultar a l’enllaç següent: http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/131/Presentacio/

Aquesta eina serà útil sobretot als folkloristes i estudiosos de la cultura popular que vulguin fer consultes específiques sobre alguns aspectes de les festes de Santa Tecla de Tarragona, però també als teclers i tecleres que tinguin dubtes sobre el significat o l’escriptura d’alguns dels mots que poden sentir al llarg d’aquests dies. A més, també en podran treure profit totes aquelles persones que vulguin fer-se una idea de com viuen els tarragonins les seves festes a través del vocabulari que utilitzen.

Encara que no substituirà la versió en paper ―no inclourà les introduccions de Jordi Bertran i de Pere Navarro, on s’expliquen l’origen i el recorregut històric de moltes de les expressions―, el nou recurs permetrà accedir a tot el vocabulari que es pot trobar al llibre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XVIII Trobada del GEE
Segueix-nos!

Esdeveniments
  • No hi ha novetats
Arxiu d’entrades
Subscripció