Presentació del GEE al V Col·loqui de l'AFC a Lorient

Dins del marc de la celebració del V Col·loqui Internacional de l’Association Française des Catalanistes: llengua, literatura i cultura «Els Països Catalans i la Bretanya: llengua, patrimoni i identitat», celebrat a Lorient del 13 al 15 d’octubre de 2011, es va presentar el Grup d’Estudis Etnopoètics, dins la secció de presentació de projectes científics. L’acte, celebrat en dues parts (els dies 13 i 15 d’octubre) va comptar amb la presència de la directora, Caterina Valriu, dels membres de l’equip gestor actual, August Bover i Tomàs Vibot, i del responsable del bloc del grup, Emili Samper.

Presentació GEE 1

Presentació GEE 2

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XVI Trobada del GEE
Segueix-nos!

Esdeveniments
  • No hi ha novetats
Arxiu d’entrades
Subscripció