Joan Amades, la memòria del poble dins el Taller d'Història de Gràcia

El dimarts 8 de novembre de 2011, a les 19:00h., dins la «Tardor d’Història a la Finca Sansalvador. Cicle apunts de cultura popular» se celebrarà la conferència «Joan Amades, la memòria del poble», a càrrec d’Antoni Serés, tècnic en cultura popular del CPCPTC i membre de l’Associació Cultural Joan Amades. El lloc serà la Finca Sansalvador – Pg. de la Mare de Déu del Coll, 79, Gràcia (Barcelona). És un acte organitzat per Taller d’Història de Gràcia amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona-Gràcia, l’Associació Cultural Joan Amades i el Centre Cívic El Coll. Per a més informació: Taller d’Història de Gràcia. Tel. 932 196 134, tallerhistoriagracia@gmail.com

Taller Gràcia

Una resposta a Joan Amades, la memòria del poble dins el Taller d'Història de Gràcia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XIV Trobada del GEE

Paisatge i conflicte social: coves, refugis i trinxeres (La Vall d’Uixó, 16-17/11/2018).

Segueix-nos!

Esdeveniments
  • No hi ha novetats
Arxiu d’entrades
Administrador web
Subscripció