Joan López Ensenyat rep el Premi Joan Amades de cultura popular

La trajectòria de Joan López Ensenyat destaca per haver estat l’impulsor i ànima d’edicions El Mèdol durant els vint-i-un anys d’existència d’aquesta editorial. Al llarg de tots aquests anys El Mèdol va publicar, en català, diferents gèneres i temàtiques, però amb Joan López al capdavant va caracteritzar-se per tenir una sensibilitat i compromís especial pels temes relacionats amb la cultura popular i tradicional catalana, fins al punt d’especialitzar-se en aquesta temàtica en exclusiva. Les diverses col·leccions i treballs publicats per l’editorial han configurat un catàleg de títols que el fan únic en el món editorial català. L’entrega del guardó és farà el diumenge 22 de gener al municipi del Rourell a l’Alt Camp, on resideix Joan López.

Edicions El Mèdol

L’Associació Cultural Joan Amades atorga aquest premi destinat a prestigiar, reconèixer i fer públiques les trajectòries de persones i organitzacions que han destacat en l’estudi, la promoció i la dinamització de la cultura popular i tradicional catalana. Cal dir que l’associació ha decidit a partir de la present edició d’enguany (2011) reorientar el format del premi que convocava sobre treballs de recerca per esdevenir en endavant un guardó de reconeixements honorífics sobre cultura popular i tradicional catalana.

Més informació: Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana, Associació Cultural Joan Amades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XIV Trobada del GEE

Paisatge i conflicte social: coves, refugis i trinxeres (La Vall d’Uixó, 16-17/11/2018).

Segueix-nos!

Esdeveniments
  • No hi ha novetats
Arxiu d’entrades
Administrador web
Subscripció