El projecte Grimm dels narradors europeus

El projecte Grimm va néixer en el si de la trobada del FEST (Federation of European Storytelling) 2011 a Toledo, amb la idea de celebrar el bicentenari de la primera publicació dels Contes per la infància i per la llar dels Germans Grimm l’any 1812. Es tracta d’una iniciativa en la que poden participar narradors de tota Europa explicant contes dels germans Grimm amb la finalitat que tothom pugui escoltar-los i visionar-los en moltes versions i en llengües diverses. L’Associació de Narradores i Narradors (ANIN), com a membre del FEST, participa en aquest projecte.

Trobareu tota la informació del projecte Grimm en el document adjunt i en aquests enllaços:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XV Trobada del GEE

Mons reals i imaginats en l’etnopoètica catalana (Perpinyà, 15-16/11/2019).

Segueix-nos!

Esdeveniments
  • No hi ha novetats
Arxiu d’entrades
Subscripció