Conferència La Consol Mallofré i en Joan Amades

L’Associació Cultural Joan Amades i l’Associació Excursionista d’Etnografia i Folklore (AEEF) organitzen la conferència «La Consol Mallofré i en Joan Amades», a càrrec de Josep Cruanyes, advocat i historiador. La conferència està inclosa dins el cicle Estació Xerrada Amades 2012 i tindrà lloc el dijous 22 de març de 2012, a les 19:30 h. al Local Social de l’AEEF (carrer d’Avinyó, 19, pral., Barcelona).

Consol Mallofré era cunyada de Joan Amades i fou la seva secretària des de 1931 fins a 1959, any de la mort del folklorista, i encara més enllà, car la seva activitat com a editora de llibres d’Amades i d’altres tasques relacionades es va prolongar fins a la seva mort, l’any 1995.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XIV Trobada del GEE

Paisatge i conflicte social: coves, refugis i trinxeres (La Vall d’Uixó, 16-17/11/2018).

Segueix-nos!

Esdeveniments
  • No hi ha novetats
Arxiu d’entrades
Administrador web
Subscripció