Pràctiques de cultura de masses que arrelen al cicle #culturapopularavui

Dins del cicle de conferències «#culturapopularavui: La cultura popular a Mallorca, entre tradició i innovació» organitzat per la Fundació Casa Museu, divendres, 11 de maig de 2012 a les 17h, a la Casa Museu Pare Ginard, tindrà lloc la sessió: «Pràctiques de cultura de masses que arrelen» amb un diàleg amb Jordi Busquet i Benjamí Villoslada. Introdueix i modera: Felip Munar.

Anàlisi de les pràctiques socials relatives al lleure: diferències i semblances entre el lleure del passat que ha cristalitzat en manifestacions populars tradicionals (festes, cançons, balls, costums…) enfront del lleure tecnificat de la majoria de la societat i els seus sistemes de relació (xarxes socials, hàbits, opcions d’oci i cultura, accés a multitud i diverses possibilitats culturals i de lleure).

Jordi Busquet és doctor en Sociologia i professor de la URL, autor de llibres com El sublim i el vulgar. Els intel·lectuals i la cultura de masses(1998) o Els escenaris de la cultura (2005).

Benjamí Villoslada és informàtic i és tot un especialista en temes de comunicació digital. S’autodefineix com a bitòleg.

Per a més informació: http://www.fundaciocasamuseu.cat/adjunts/docs/93.pdf

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XVIII Trobada del GEE
Arxiu d’entrades