Congrés Els Jocs en la Història (2008-2012)

Els dies 18 i 19 de maig se celebrarà a Móra la Nova i Ascó el congrés internacional «Els Jocs en la Història. 2008-2012», que clourà un cicle de quatre jornades d’estudi que s’han dut a terme anualment en diverses poblacions de Catalunya. Amb aquest cicle s’ha donat a conèixer la pràctica i la transmissió dels jocs en diferents etapes de la història en els diversos territoris de parla catalana i territoris propers, s’ha creat un espai d’interrelació entre entitats, organismes i investigadors interessats en l’anàlisi dels jocs tradicionals i a través de la publicació anual de les actes i s’ha publicat una col·lecció monogràfica sobre el tema.

El 19 de maig, dins dels actes del congrés, se celebrarà al pavelló i recinte firal Móra la Nova la «Diada de jocs i esports tradicionals» amb exposicions, tallers de jocs i esports per a nens, joves i adults, i un mercat del joc tradicional.

Trobareu més informació al programa adjunt i a la pàgina del congrés: http://www.sre.urv.cat/irmu/jocs2012

Programa_Els Jocs2012Programa_Els Jocs2012

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XVIII Trobada del GEE
Arxiu d’entrades