Exposició 200 anys dels Kinder- und Hausmärchen dels germans Grimm

Amb motiu de la celebració de la jornada “La figura i l’obra dels germans Grimm” organitzada per l’Arxiu de Folklore del Departament de Filologia Catalana de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, el Centre de recursos per a l’aprenentatge i la investigació (CRAI) del Campus Catalunya de la URV acull, del 19 d’octubre al 5 de novembre, l’exposició “200 anys dels Kinder- und Hausmärchen dels germans Grimm” que inclou diferents edicions de les seves rondalles procedents dels fons de les biblioteques de la URV i de col·leccions particulars.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XV Trobada del GEE

Mons reals i imaginats en l’etnopoètica catalana (Perpinyà, 15-16/11/2019).

Segueix-nos!

Esdeveniments
  • No hi ha novetats
Arxiu d’entrades
Subscripció