VII Trobada de treball ERGON/GRENO a Tarragona

L’Arxiu de Folklore del Departament de Filologia Catalana de la Universitat Rovira i Virgili organitza la VII Trobada de treball ERGON/GRENO que se celebra a Tarragona els dies 25 i 26 d’octubre de 2012 amb el títol «Al voltant de les rondalles: les formes breus de la narrativa oral» i que compta amb la participació d’especialistes procedents de Dinamarca, França, Grècia, Portugal i Espanya.

Reprenent el debat sorgit a la V Trobada de treball ERGON/GRENO celebrada a Portugal (2010), es vol aprofundir en les dificultats de classificació i tractament de les formes breus de la narrativa oral (anècdota, acudit, relat etiològic, etc.) a través de l’exposició de les línies de recerca que cada investigador duu a terme en aquest camp, d’acord amb les característiques dels corpus analitzats en cada cas. Es compartiran punts de vista, mètodes i resultats, i es fomentarà el debat sobre uns gèneres rondallístics poc estudiats fins ara, i que presenten dificultats de catalogació d’acord amb el sistema internacional de referència d’Aarne/Thompson/Uther [ATU].

El programa de la trobada es pot descarregar aquí [pdf]. Per a més informació, visiteu la pàgina de l’Arxiu de Folklore.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XVIII Trobada del GEE
Arxiu d’entrades