Crònica fotogràfica de la VIII Trobada del Grup d’Estudis Etnopoètics a Bocairent

Els dies 9 i 10 de novembre s’ha celebrat a Bocairent la VIII Trobada del Grup d’Estudis Etnopoètics, amb el títol «Erotisme i tabús en l’etnopoètica». A continuació teniu una presentació d’imatges de la trobada i la fotografia de grup.

2 respostes a Crònica fotogràfica de la VIII Trobada del Grup d’Estudis Etnopoètics a Bocairent

  • ¡Magnífic reportatge, Emili! Hi falta, però, el document gràfic de l’aplicació podològica de les bosses higièniques que hi ha als hotels que es va empescar el membre (vull dir la persona) més venerable del GEE. Passa-me’l privadament, que per la UIB n’hi ha que el volen veure.
    ¡Fins d’aquí a ben poc!
    Una abraçada

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XV Trobada del GEE

Mons reals i imaginats en l’etnopoètica catalana (Perpinyà, 15-16/11/2019).

Segueix-nos!

Esdeveniments
  • No hi ha novetats
Arxiu d’entrades
Subscripció