Fires i Festes de Manacor 2013

Dins el marc de les Fires i Festes de Manacor 2013 hi ha una sèrie d’actes programats per la Institució Pública Antoni M. Alcover:

  • Els dies 27 i 29 de maig i 3 i 5 de juny tindrà lloc a la Institució Pública Antoni M. Alcover el curs Com contar contes impartit per Caterina Valriu Llinàs (la primera sessió tindrà lloc al CEP de Manacor).
  • Dilluns 27 de maig a les 21 h tindrà lloc al Claustre de Sant Vicenç Ferrer la Vetlada de glosat, enguany en homenatge pòstum a Mateu Llodrà Llull, president de l’Associació Canonge de Santa Cirga, organitzada per l’Associació de Glosadors de Mallorca.
  • Dimecres dia 29 de maig a les 20.30 h tindrà lloc a la Institució Pública Antoni M. Alcover, la presentació del llibre 2 x 3 de Jaume Caldentey. La presentació serà a càrrec de Tòfol Vidal.
  • Dijous dia 30 de maig a les 20.30 h tindrà lloc a la Institució Pública Antoni M. Alcover la Mostra d’Indumentària Mallorquina del S. XVIII organitzada per l’Associació d’Amics de l’Escola de Mallorquí.
  • Divendres dia 31 de maig a les 20.30 h tindrà lloc el Lliurament de Premis Ciutat de Manacor 2013 de Literatura i Arts Plàstiques.
  • Dissabte dia 1 de juny durant el matí tindrà lloc a la Institució Pública Antoni M. Alcover una visita guiada oberta a tothom i en especial a la colla gegantera de Maastricht i a les 20.30 h tindrà lloc el concert Arpellots Havaneres Band amb la presentació del seu nou disc “Havanera de Migjorn”.
  • Dijous dia 6 de juny a les 20 h tindrà lloc a la Institució Pública Antoni M. Alcover l’Espectacle poètico-musical per part de l’IES Mossèn Alcover.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XVIII Trobada del GEE
Arxiu d’entrades