Novetat editorial: La Literatura catalana contemporània: intertextos, influències i relacions

La Literatura catalana contemporània : intertextos, influències i relacions. Edició a cura de Montserrat Bacardí, Francesc Foguet i Enric Gallén. Barcelona: Institut d’Estudis Catalans/Societat Catalana de Llengua i Literatura/Universitat Autònoma de Barcelona. Treballs de la Societat Catalana de Llengua i Literatura  8, 2013.  263 pàgines, 18 €. ISBN: 978-84-9965-169-9 (IEC) ; 978-84-940187-3-2 (UAB).

El llibre recull els textos presentats a la I Jornada LITCAT d’Intergrups de Recerca, que va tenir lloc a la Sala Prat de la Riba de l’Institut d’Estudis Catalans l’11 de maig de 2012 i que va comptar amb la participació de Carme Oriol (Universitat Rovira i Virgili) com a representant del Grup d’Estudis Etnopoètics amb l’article “L’Estudi de la literatura popular catalana des d’una perspectiva de gènere” (pàgines 197-209) [pdf]. Tots els articles es poden descarregar en pdf al Portal de publicacions de l’IEC.

scll8

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XVIII Trobada del GEE
Arxiu d’entrades