Novetat editorial: De l’anarquisme al folklore. Cels Gomis i Mestre (1841-1915)

Emili Samper Prunera. De l’anarquisme al folklore. Cels Gomis i Mestre (1841-1915). Recerca 27. Tarragona: Publicacions URV, octubre 2013.
214 pp. 18 euros. ISBN: 978-84-8424-244-4.
anarquisme
La trajectòria ideològica de Cels Gomis i Mestre (Reus, 1841 – Barcelona, 1915) mostra unes constants que són presents en tots els àmbits de la seva extensa producció, formada per articles polítics, treballs excursionistes i folklòrics, creacions literàries i manuals pedagògics. De l’anarquisme al folklore estudia la biografia d’aquest folklorista i en reivindica la seva importància tenint en compte tots aquests vessants, així com la seva trajectòria vital, que cal situar dins una època agitada del nostre país, políticament parlant, però també cultural, en els anys de naixement de l’interès pel folklore.
Més informació: Publicacions URV

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XVIII Trobada del GEE
Arxiu d’entrades