XV Congrés Internacional de la Societat Espanyola de Didàctica de la Llengua i la Literatura [primera circular]

Del 19 al 21 de desembre de 2014 el Departament de Didàctica de la Llengua i la Literatura de la Universitat de València conjuntament amb el Departament de Lingüística Aplicada de la UPV organitza el XV Congrés Internacional de la Societat Espanyola de Didàctica de la Llengua i la Literatura.

N’Alexandre Bataller s’encarrega de coordinar una de les àrees temàtiques del congrés, concretament la primera “Cultura i societat en l’ensenyament de la literatura i la llengua”. El títol està expressament pensat per tal que hi tingueren cabuda, entre d’altres, els continguts de cultura i literatura popular vinculades a la didàctica de la llengua i, en general, tots els temes relacionats que s’hi puguen relacionar.

Poden presentar-se propostes de comunicació fins al primer de juny. Trobareu tots els detalls en la primera circular [pdf] i en la pàgina del congrés: http://sedll2014.upv.es/cat/index.html

Microsoft Word - circular1_val

Microsoft Word - circular1_val

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XVIII Trobada del GEE
Arxiu d’entrades