3a edició del cicle de llegendes urbanes: La ciutat a cau d’orella

Del 27 d’octubre i fins al 5 de desembre tindrà lloc una nova edició de “la ciutat a cau d’orella” (llegendes urbanes), el cicle de tardor amb més càrrega d’emocions, misteris i aventures aptes per a joves i no tant joves a partir dels 14 anys. La totalitat del programa (pdf) és de caràcter gratuït i accessible a tota persona que disposi d’una ment oberta i es deixi seduir per històries increïbles.

Una iniciativa d’autoria compartida entre les entitats juvenils, la conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona, la Biblioteca Pública, i l’Escola de Lletres de Tarragona. Descobrir on estan els límits d’allò real, l’imaginari i la ficció és una de les principals obstinacions de la ciutat de Tarragona cada tardor i des de l’any 2012. Encara que és segur que el fenomen de les llegendes urbanes rau sobre el constructe popular des de les primeres narracions mitològiques clàssiques, aquest segueix vigent i actiu, mentre la humanitat conjuri les seves invencions, boles i disbarats com a certs. Un total de 10 actes i activitats han estat coprogramades des de l’atractiu component i la força popular de les llegendes urbanes. Així doncs, tallers literaris, enigmes nocturns, xerrades, sessions de contacontes, concerts macabres, rutes terrorífiques i descobertes d’espais d’interès del tot insòlits, commouran a tota persona curiosa que hi pari l’orella o hi posi el nas.

programa-llegendes urbanes v2-1programa-llegendes urbanes v2-2programa-llegendes urbanes v2-3programa-llegendes urbanes v2-4

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XVIII Trobada del GEE
Arxiu d’entrades