Novetat editorial: Els Països Catalans i la Bretanya a l’Edat Mitjana

Els Països Catalans i la Bretanya a l’Edat Mitjana : entorn de la “matèria de Bretanya” i Sant Vicent Ferrer / Les Pays Catalans et la Bretagne au Moyen-Age : autour de la “matière de Bretagne” et de Saint Vincent Ferrier. Immaculada Fàbregas, Araceli Alonso, Christian Lagarde (eds.). Canet: Trabucaire, Association Française des Catalanistes (AFC) Cultura Catalana, octubre de 2014.
216 pp. 15€. ISBN 9782849742037

c

Aquest volum es proposa enfocar la cruïlla geocultural entre la «Bretanya» –sigui l’«illa», sigui la «petita»–, i els Països Catalans, des de l’Edat mitjana, basant-se en els dos temes que són el de la propagació de la «matèria de Bretanya», sota la perspectiva de la seva difusió, creació i recreació en terres catalanoparlants, i el de la figura de Sant Vicent Ferrer (nascut a València i mort a Vannes) associat a la predicació, l’hagiografia i la llegenda en l’àmbit català.

Més informació: Éditions Trabucaire

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XV Trobada del GEE

Mons reals i imaginats en l’etnopoètica catalana (Perpinyà, 15-16/11/2019).

Segueix-nos!

Esdeveniments
  • No hi ha novetats
Arxiu d’entrades
Subscripció