III Jornades Literatura, Territori i Educació “Literatura i patrimoni”

Les III Jornades Literatura, Territori i Educació, que tindran lloc a la ciutat de Sagunt (el Camp de Morvedre) els dies 29 i 30 d’abril i 1 de maig de 2016, tenen com a tema central explorar les relacions entre patrimoni i literatura, especialment en els àmbits educatius.

Per a més informació: http://jornsagunt.blogs.uv.es/

Circulars III Jornades Literatura Territori i Educació-1 Circulars III Jornades Literatura Territori i Educació-2 Circulars III Jornades Literatura Territori i Educació-3 Circulars III Jornades Literatura Territori i Educació-4

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XVII Trobada del GEE
Segueix-nos!

Esdeveniments
  • No hi ha novetats
Arxiu d’entrades
Subscripció