“De dames i cavallers. Un tast de matèria de Bretanya a cau d’orella” amb Caterina Contacontes

Dins el marc del cicle de narració oral Contes del món, el proper divendres dia 13 d’abril a les 20.00 h tindrà lloc a la Institució Alcover la segona sessió per a adults “De dames i cavallers. Un tast de matèria de Bretanya a cau d’orella”, a càrrec de Caterina Contacontes. Seguidament, una espipelladeta del banquet reial…

2 respostes a “De dames i cavallers. Un tast de matèria de Bretanya a cau d’orella” amb Caterina Contacontes

  • Felicitats a la Laura Villalba i Arasa per el XXXIII Premi Serra i Boldú i l´estudi rondallístic de l´Adelaida Ferré i Gomis. Fa temps ens cartegem amb en Salvador Rebés, guanyador del premi l´any passat, i per parlar de la Montserrat Cardús, folklorista informant de l´Adelaida Ferré, nascuda al meu poble natal, Lavit (Terrassola i Lavit, mal anomenat Torrelavit). En aquest estudi, hi surten les rondalles que la M. Cardús va recopilar i enviar a l´Adelaida ? M´agradaria pogués saber-ho, car en faria referència en un articlet a la revista municipal El Cep, de Torrelavit.
    Moltíssimes gràcies !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XV Trobada del GEE

Mons reals i imaginats en l’etnopoètica catalana (Perpinyà, 15-16/11/2019).

Segueix-nos!

Esdeveniments
  • No hi ha novetats
Arxiu d’entrades
Subscripció