XV Trobada del Grup d’Estudis Etnopoètics (Perpinyà, 15 i 16 de novembre): petició

Benvolgudes i benvolguts,

 

Tal com sabeu, la XV Trobada del Grup d’Estudis Etnopoètics de la Societat Catalana de Llengua i Literatura s’ha de celebrar a Perpinyà els dies 15 i 16 de novembre de 2019. El lloc de la trobada serà l’Institut Franco-Català Transfronterer de la Universitat de Perpinyà, on hi ha el departament d’Estudis Catalans. El tema proposat per a la nostra trobada a Perpinyà és el següent: «Mons reals i imaginats en l’etnopoètica catalana».

 

Estam realitzant gestions de preparació de la trobada i, per tal de preparar espais i preveure el finançament, des de Perpinyà ens demanen una previsió sobre el nombre de persones que assistirem a la trobada i també sobre el nombre de comunicacions que s’hi presentaran. Per aquest motiu, us agrairíem que el més aviat possible, o com a màxim fins dia 12 de juny, ens faceu saber si teniu previst participar-hi amb la vostra assistència i si preparareu comunicació o no. Ho podeu fer mitjançant un correu electrònic a l’adreça mmgelabert@gmail.com.

 

Gràcies per endavant, molt cordialment,

 

La Comissió Gestora del GEE (M. Magdalena Gelabert, Alexandre Bataller i Carme Oriol)

 

Manacor, 28 de maig de 2019

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XVII Trobada del GEE
Segueix-nos!

Esdeveniments
  • No hi ha novetats
Arxiu d’entrades
Subscripció