Pandèmies i llegendes dels nostres dies a la 8a edició de La ciutat a cau d’orella

La Conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona , la Biblioteca Pública, l’Arxiu de Folklore de la URV i l’Escola de Lletres proposen per aquesta tardor la 8a edició del cicle La ciutat a cau d’orella centrada en pandèmies i llegendes dels nostres dies. Del 6 al 27 de novembre tindrà lloc la 8a edició de La ciutat a cau d’orella, el cicle de tardor amb més càrrega d’emocions i aventures aptes per als i les més joves i no tan joves, a partir dels 12 anys. Un dels principals atractius del cicle serà comptar amb el mediàtic periodista, director i escriptor Carles Porta, famós pel programa Crims emès per Catalunya Ràdio i TV3. A més a més, el cicle incorpora altres figures diverses com el doctor en història medieval, Eduard Juncosa, el filòleg i contacontes, Carles Alcoy, el dibuixant, guionista, crític i teòric del món del còmic, Pepe Gàlvez i la pallassa, NunnyG.

S’ofereixen fins a 8 actes i activitats gratuïtes, 6 d’elles en línia i 2 en format presencial (que en funció de l’evolució de la pandèmia també passarien a ser en línia) i que requereixen de reserva d’inscripcions i entrades, que es pot fer aquí. La inscripció estarà operativa a partir del 22 d’octubre.
Les dues activitats que en principi seran presencials són, d’una banda, la xerrada de Carles Porta, que està prevista pel divendres 27 de novembre a les 18h a l’Espai Jove Kesse; i una activitat itinerant, que sota el títol de Tot és mentida, no passa res, ens portarà al Passeig Arqueològic i a altres racons de la Part Alta el divendres anterior, 20 de novembre, amb dos torns, a les 18 i a les 19h , amb històries pandèmiques a cau d’orella. Les activitats en línia aniran des d’una explicació sobre un enigma a l’entorn de l’última excavació del Mausoleu de Centcelles i la història que hi ha al darrere d’aquest monument; un taller de disseny i confecció de mascaretes, i un altre d’iniciació al clown; i diferents activitats a l’entorn de la covid-19 i la història de les pandèmies, a través del món del còmic, d’altres exemples, de llegendes i, com no, també dels rumors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XVI Trobada del GEE
Segueix-nos!

Esdeveniments
 • 11.11.2021 | 21:00 |
  XVI Trobada del Grup d’Estudis Etnopoètics (Girona, 12 i 13 de novembre): Pandemònium, concert d’Aina Palmer
  » Més informació «
 • 11.11. - 13.11.2021 |
  XVI Trobada del Grup d’Estudis Etnopoètics (Girona, 12 i 13 de novembre): programa
  » Més informació «
 • 12.11.2021 | 20:30 |
  XVI Trobada del Grup d’Estudis Etnopoètics (Girona, 12 i 13 de novembre): Música i folklore, concert d’Aina Palmer
  » Més informació «
 • 13.11.2021 | 16:00 - 17:15 |
  XVI Trobada del Grup d’Estudis Etnopoètics (Girona, 12 i 13 de novembre): la memòria secreta de la Girona pecadora
  » Més informació «
Arxiu d’entrades
Subscripció