Es convoquen els Premis Ciutat de Manacor 2021

Els originals es poden fer arribar a la Institució Antoni M. Alcover fins al 22 d’abril.

Els premis Ciutat de Manacor tornen aquest 2021 amb les categories de Novel·la (Premi Ciutat de Manacor Maria Antònia Oliver), Poesia (Premi Ciutat de Manacor Miquel Àngel Riera), Teatre (Premi Ciutat de Manacor Jaume Vidal i Alcover) i Assaig (Premi Ciutat de Manacor Antoni M.Alcover), i una nova categoria de Música, el premi Ciutat de Manacor de Música d’Autor Guillem d’Efak.


El Premi Ciutat de Manacor de Novel·la Maria Antònia Oliver compta amb una dotació de 5.000 euros. El Premi Ciutat de Manacor de Poesia Miquel Àngel Riera té una dotació de 3.000 euros. El premi Ciutat de Manacor de Teatre Jaume Vidal i Alcover té una dotació de 4.000 euros. I el premi Ciutat de Manacor d’Assaig Antoni M. Alcover té una dotació de 3.000 euros. Totes les obres que hi participin han de ser originals, inèdites i escrites en català. El termini de presentació d’originals comença el 17 de març i finalitza el 22 d’abril. L’acte de lliurament dels premis està previst per dia 5 de juny a les 12 h a la Institució Pública Antoni M. Alcover.

 

La nova categoria de Música (Premi Ciutat de Manacor de Música d’Autor Guillem d’Efak) va adreçada a grups i solistes que facin música d’autor, que cantin en català i siguin nous valors de l’escena musical. El premi està dotat amb 3.000 euros per al grup o solista guanyador i 1.000 euros per a cadascun dels dos finalistes, a més de la promoció dels concerts en festivals i cicles culturals per als tres finalistes. A més, el festival BarnaSants de cançó d’autor es compromet a programar una actuació d’un dels tres finalistes en la pròxima edició del festival. L’Ajuntament de Manacor també programarà com a mínim el guanyador a la Fira de la Música de Manacor 2021 prevista per al proper mes de novembre.

 

Bases dels Premis Ciutat de Manacor 2021 [PDF]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XVIII Trobada del GEE
Segueix-nos!

Esdeveniments
  • No hi ha novetats
Arxiu d’entrades
Subscripció