Canvi de seu en la XVI Trobada del Grup d’Estudis Etnopoètics (Girona, 12 i 13 de novembre)

Per motius logístics, la seu de la XVI Trobada del Grup d’Estudis Etnopoètics (Girona, 12 i 13 de novembre) serà, finalment, la Biblioteca de Lletres de la Universitat de Girona.

La comissió gestora ha enviat les indicacions per arribar-hi:

Per arribar fins la biblioteca de Lletres i si el temps acompanya podeu pujar a peu des del centre de Girona. Partiu de la Plaça de Catalunya, molt a prop de l’Hotel Peninsular i Carlemany, i arribeu-vos fins al Jardí de la Infància, al carrer del Carme. En aquest parc veureu com hi ha un refugi de la Guerra Civil. No s’hi pot accedir perquè s’obre en comptades ocasions. Al costat del refugi veureu que hi ha unes escales que pugen a la muralla. Des d’aquí podreu pujar-les per tal d’accedir a la muralla i fer un bonic passeig fins a la biblioteca de la Facultat de Lletres de la UdG. Aquest passeig fins a la Facultat és molt recomanable. No té pèrdua i el passeig i les vistes –si fa un dia clar- són espectaculars.

Un dels problemes que té Girona és l’aparcament. Dissabte serà més fàcil aparcar al costat de la Facultat de Lletres. Divendres, més difícil. Si teniu el cotxe ben aparcat des de bon començament us recomanem no moure’l gaire perquè tots els concerts, àpats i llocs de la trobada són ben propers.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XVI Trobada del GEE
Segueix-nos!

Esdeveniments
  • No hi ha novetats
Arxiu d’entrades
Subscripció