Nota de condol

Els membres del Grup d’Estudis Etnopoètics volem manifestar el nostre dol per la mort de Josep Massot i Muntaner, soci d’honor del GEE. La seva dedicació incansable a la nostra cultura abastava els camps més diversos: la filologia, el folklore, la història contemporània, la tasca editorial i la història de l’Església. Va ser el curador, catalogador i editor de l’immens llegat de l’Obra del Cançoner Popular de Catalunya, entre moltes altres tasques de recerca. Intel·lectual rigorós, generós i compromès amb el país i la seva gent, la seva obra és una peça fonamental de la nostra cultura. El seu mestratge ens acompanyarà sempre com un exemple a seguir.

Adéu, mestre! Descansa en pau.

Josep Massot i Muntaner a la V Trobada del Grup d’Estudis Etnopoètics, celebrada a Montserrat el 6 i 7 de novembre de 2009.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

XVII Trobada del GEE
Segueix-nos!

Esdeveniments
  • No hi ha novetats
Arxiu d’entrades
Subscripció