X Seminari Internacional d’Estudis Transversals: Dones de llegenda

El X Seminari Internacional d’Estudis Transversals “Dones de llegenda”, fruit de la col·laboració entre diversos grups d’investigació de la Universitat d’Alacant, la Universitat Rovira i Virgili i la Universitat de les Illes Balears, se celebrarà al Centre d’Interpretació Carmelina Sánchez Cutillas (Altea) el 7 i 8 d’octubre de 2022 i se centrarà en l’anàlisi, des d’una perspectiva de gènere, de la condició, identitat i visió de les dones en l’àmbit de l’etnopoètica o el folklore tradicional, però també des d’una línia d’estudi que amplia l’àmbit de recerca a la reescriptura i noves versions de les dones mítiques, a una banda i altra del fet literari. Com a ponents convidades, es compta amb dos investigadores de reconegut prestigi en les orientacions esmentades: d’una banda, Carme Oriol (URV), en l’àmbit de l’etnopoètica i, de l’altra, M. Àngels Francés (UA), en el terreny dels estudis de gènere.


Programa [PDF]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XVIII Trobada del GEE
Segueix-nos!

Esdeveniments
  • No hi ha novetats
Arxiu d’entrades
Subscripció