Caterina Valriu guanya el Premi Antoni M. Badia i Margarit a la millor acció en català de divulgació de la tesi doctoral

Caterina Valriu ha estat premiada en la modalitat de millor acció en català de divulgació de la tesi doctoral en la segona edició del Premi Antoni M. Badia i Margarit a la millor tesi doctoral en català:

La millor acció en català de divulgació de la tesi doctoral ha estat per a Caterina Valriu Llinàs pel treball titulat El corpus de rondalles de Mallorca d’Antoni M. Penya i l’Arxiduc Lluís Salvador d’Àustria-Toscana, del programa de doctorat Societat i Cultura: història, antropologia, art i patrimoni (Facultat de Geografia i Història). El seu director de tesi és Xavier Roigé Ventura.

L’acte de lliurament ha tingut  lloc el 6 de març de 2023, a les 18:00, a l’Aula Magna de l’Edifici Històric de la Universitat de Barcelona i se’n pot veure l’enregistrament.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XVIII Trobada del GEE
Segueix-nos!

Esdeveniments
  • No hi ha novetats
Arxiu d’entrades
Subscripció