Presentació del llibre “Geografia particular. Llocs, paisatges, mirades…”, de Josep Vigo Bonada

Dijous 2 de desembre, a les 19 h. tindrà lloc, a la biblioteca Vapor Badia(carrer de les Tres Creus 127, 129; de Sabadell), la presentació del llibre Geografia particular. Llocs, paisatges, mirades…, del Dr. Josep Vigo.

Presentarà l’acte Romà Rigol, naturalista i comptarà amb les intervencions de Xavier Llimona, doctor en Ciències Biològiques; Joan Vallès, catedràtic de Botànica; Josep M. Ninot, doctor en Ciències Biològiques i de l’autor, Josep Vigo. Invitació.

 

Convocatòria Premi Torras-Foulon 2022

Premi Torras-Foulon 2022 per a una investigació naturalista
sobre els sistemes naturals dels Països Catalans

Des de la ICHN, gràcies a la donació de la família Torras-Foulon, es convoca un premi destinat a una investigació naturalista sobre els sistemes naturals dels Països Catalans.

La dotació del premi és de 4.000 euros i es poden presentar les propostes fins al 30 de novembre de 2021.

Consulteu-ne les bases

Delegació d’Osona – GNO

Sortides naturalistes «Descobreix els ecosistemes naturals» 2021

  • 14 de novembre de 2021, de 9 a 14 h, Els bolets, a càrrec de Carme Casas i Jordi Baucells, Grup de Naturalistes d’Osona (GNO-ICHN). Més informació…
  • 20 de novembre de 2021, de 9 a 14 h, Busquem paleontòlegs, Íngrit Soriguera i Jordi Vilà, de Geòleg.CAT. Més informació…

Totes les activitats són gratuïtes però, a causa de la situació canviant en les restriccions, es demana fer la inscripció a les Agendes del Museu del Ter o del GNO, o al telèfon 93 851 51 76 del Museu del Ter i confirmar les dates i l’estat de cada sortida.

Consulteu el programa complet

Consulteu el web del GNO

Delegació del Bages

Curs d’introducció a la xarxa de naturalistes iNaturalist 

· Divendres 12 de novembre, a les 19 h, al Centre de l’aigua de can Font (sessió teòrica)
· Dissabte 13 de novembre, a les 9 h, sortida d’aplicació pràctica de distribució de plantes, a la roureda de la Malesa (vall de Soldevila, Sallent).

Organitzat pel Parc de la Séquia de Manresa i la Delegació del Bages de la ICHN. 

La sessió teòrica és oberta a tothom. No cal inscripció prèvia. Tingueu en compte que si l’assistència superés l’aforament de la sala es tancaria l’entrada i que caldrà portar mascareta. Les places a la sortida són limitades i cal inscripció prèvia a través de BTiquets.

El preu de la sortida és de 10 € per al públic general i de 7 € per als socis de la ICHN. Més informació…

Consulteu el web de la delegació del Bages