Delegació del Bages

Dissabte 17 de desembre de 2022, sortida naturalista guiada a la serra de Miralles i al coll de les Llenties, a la veïna comarca de l’Anoia. Ja de cara a l’hivern, és oportú programar una excursió cap a un indret de la serralada prelitoral catalana. Hem escollit la serra de Miralles pel seu interès geològic i perquè, malgrat ser un lloc ben proper, és poc conegut entre la gent del Bages.

El recorregut total de les caminades és d’uns 12 km, amb un desnivell d’uns 350 metres per fer passar el fred del matí. Cal portar calçat adequat per caminar per la muntanya, menjar i aigua. Se sortirà a les 8.15 h de davant de l’EPSEM-UPC de Manresa (avinguda de les Bases de Manresa, 61-73), i està previst tornar a ser al mateix lloc al voltant de les 18.30 h. El transport és en autocar. Cal inscripció prèvia a l’adreça ichnbages@gmail.com fent constar el nom, els dos cognoms i, si no us heu apuntat ja a sortides anteriors, el vostre NIF per donar validesa a l’assegurança. El preu és de 15 € per als socis de la ICHN i de 18 € per a aquells que no en siguin. Continue reading

Activitats de les Seccions de Ciències de l’IEC

Cicle Dijous de ciència

Dijous 1 de desembre de 2022, a les 18.30 hores, la Secció de Ciències i Tecnologia de l’Institut d’Estudis Catalans us convida a la conferència «Suport públic per a recerca de risc: errant l’objectiu?», que impartirà, en anglès, Reinhilde Veugelers, catedràtica de Gestió, Estratègia i Innovació de la Universitat Catòlica de Lovaina.

La conferència es farà en línia, mitjançant YouTube i Plataforma Zoom

Consulteu el programa dels Dijous de ciència i tecnologia del 2023, que giraran al voltant del lema «La recerca al servei de la societat».