Com han canviat els boscos de Sant Feliu de Pallerols en els darrers segles?

9 i 10 de novembre de 2013. Com han canviat els boscos de Sant Feliu de Pallerols en els darrers segles? Xerrada i excursió als voltants del poble per veure com han evolucionat els boscos al llarg del temps.

Diumenge 17 de Novembre 2013. Visita comentada de tardor a la fageda i rodals de teix de les Olletes (Vall de Bas, La Garrotxa), a càrrec de Xavier Oliver, Joan Montserrat i Antònia Caritat. De camí cap al Puigsacam i a prop del santuari de les Olletes volem descobrir suggerents fagedes amb teix i comentar la seva dinàmica i conservació. Organitza ICHN Garrotxa, Fundació Catalunya-La Pedrera. Trobada, a la cooperativa Vall de Bas, a les 9.30 h.

Tertúlies Naturalístiques

Continuen les tertúlies, cada segon dijous de mes (14 de novembre, 12 de desembre, 9 de gener, …). L’objectiu principal ser un punt de trobada de persones interessades en el patrimoni natural de la Garrotxa i estan obertes a tothom.

Consulteu el web de la delegació de la Garrotxa.