Descobreix els sistemes aquàtics

Cicle d’activitats_Descobreix els sistemes aquàtics (Activitats als rius i zones humides d’Osona i el Ripollès)

26 d’octubre de 2013. Els mamífers carnívors. Els grans mamífers carnívors com la llúdriga, el visó, la geneta o la guilla i ungulats com el senglar o el cabirol són uns dels grups més difícils de detectar i identicar. Taller d’identicació de rastres de grans mamífers carnívors i ungulats i seguidament una revisió de diversos paranys fotogràfics i de pèl. Punt de trobada: a les 10 h, a la Torre dels Frares (carrer de la Laura, 5. Vic). Es recomana portar calçat adequat per caminar.

La participació a totes les activitats és voluntària, gratuïta i per compte i risc dels assistents. Cal preinscripció prèvia a través dels correus electrònicscerm@museudelter.cat o info@gno.cat o del telèfon 93 851 51 76. Els desplaçaments es faran en vehicles particulars.

Programa complet

Consulteu el web del GNO