Sortides naturalistes guiades

Dissabte 9 de novembre de 2013, de 8.15 a 20 h. Del pantà de Sau a Tavertet (Osona). Caminada d’uns 13 km per una de les zones encinglerades més espectaculars de Catalunya, que discorre per boscos d’interès boletaire i per indrets d’interès geològic, com el Barret de la Perereda, la gran balma de les Piques i els jaciments fossilífers amb nummulits.

Dissabte, 14 de desembre del 2013, de 8.15 a 19 h. Del Puigventós a la Puda per Sant Salvador de les Espases (Vallès Occidental i Baix Llobregat) Recorregut d’uns 12 km per una zona amb molts elements d’interès geològic (aigües termals, travertins amb fòssils vegetals, pissarra, calcàries, sorrenques, conglomerats, encavalcaments, terrasses fluvials…) que, tot i haver sofert el flagell dels incendis forestals, conserva una vegetació molt variada.

Cal inscriure-s’hi preferiblement a l’adreça ichnbages@infonegocio.com o bé al telèfon 933 248 582 de la Secretaria de la ICHN, fent constar el nom, els dos cognoms i el vostre NIF, per tal de donar validesa a l’assegurança.

Programa complet del cicle de sortides

El punt de sortida és a l’avinguda Bases de Manresa, davant de l’EPSEM-UPC, a Manresa. Les sortides duraren tot el dia. Cal portar menjar, beguda i calçat adequat a caminar per la muntanya. Podeu inscriure-us preferiblement a l’adreça ichnbages@gmail.com o bé al telèfon 933 248 582. Feu constar el nom, els dos cognoms i, si no us heu apuntat ja a sortides anteriors, també el vostre NIF per tal de donar validesa a l’assegurança. El preu és de 15 € per als socis de la ICHN i de 18 € per aquells que no en siguin.

Els assistents a les sortides que, per motius de proximitat, vulguin anar directament al lloc de destí sense passar pel punt de trobada de Manresa caldrà que es posin d’acord amb l’organització utilitzant el telèfon i l’adreça electrònica esmentats més amunt.

Per motius organitzatius, cal fer la inscripció com a mínim una setmana abans de cada excursió. L’admissió de participants en les sortides es farà seguint l’ordre d’inscripció.

Consulteu el web de la delegació del Bages