Delegació de la Garrotxa

Dijous 4 de març, a les 19 h, tindrà lloc el «I Seminari virtual de la delegació de la Garrotxa de la Institució Catalana d’Història Natural», amb el títol Seguiments i recerca ornitològics a la Garrotxa.

Malgrat la greu situació sanitària del país, la delegació de la Garrotxa de la ICHN vol continuar celebrant els seus seminaris anuals que permeten que els investigadors que treballen a la Garrotxa en temes naturals tinguin un espai des d’on explicar els seu treballs. Cartell.

Així, doncs, de manera virtual, s’ha programat una sèrie de seminaris de format reduït que substituiran el seminari general que se celebrava un cop l’any. Per aquesta primera trobada es preveuen quatre ponències de 15 minuts cada una, seguides per un torn de preguntes d’uns 15 minuts més.

El primer seminari virtual es dedicarà a alguns dels treballs ornitològics que es duen terme a la comarca, amb els  títols i ponents següents:

  • Primeres dades de reproducció de la cotxa cua-roja a la Garrotxa, a càrrec de Fran Trabalon.
  • Seguiment de l’àguila daurada a l’Alta Garrotxa, a càrrec de Mike Lockwood i de Iara Jiménez
  • El seguiment NOCMIG a l’Alta Garrotxa, a càrrec de Robert Manzano i d’Oriol Baena
  • Estudi de les aus en ecosistemes aquàtics de la Garrotxa i implicacions per a la seva conservació, a càrrec de Joan Naspleda

Per accedir al seminari, cliqueu aquí.

Consulteu el web de la delegació de la Garrotxa.