Delegació d’Osona – GNO

Sortides naturalistes «Descobreix els ecosistemes naturals» 2021

Com cada any, la delegació d’Osona-ICHN, el Centre d’Estudis dels Rius Mediterranis, el Museu del Ter i l’Ajuntament de Manlleu, han organitzat el programa anual d’activitats i sortides naturalistes, gratuïtes i obertes a tothom. També compta amb la col·laboració del Grup d’Anellament de Calldetenes-Osona, Geòleg.cat, Taller de Geologia, el Grup Orquidiològic de Catalunya, l’Associació Flora Catalana i l’Ajuntament de Vic.

Aquest 2021 destaca per un augment del nombre d’activitats proposades respecte als altres anys: un total de 21, que tindran l’objectiu de divulgar el coneixement sobre els sistemes naturals d’Osona. Consulteu el programa complet

Enguany, a causa de les restriccions sanitàries, les sortides no començaran fins al mes d’abril. Abans però, es faran tres xerrades online: una sobre el Projecte Gat Fer, una altra sobre Geologia i una tercera sobre el projecte Atles d’orquídies d’Osona. Les xerrades es podran seguir en directe al canal de YouTube del Museu del Ter.

Per a més informació, seguiu aquest enllaç.

Consulteu el web del GNO